Gitaarversterker kopen? De beste gitaarversterkers op een rijtje!

gitaarversterker kopenAls beginnende gitarist kan het best wel een moeilijke klus zijn om de ideale gitaarversterker te kopen.

Er zijn namelijk honderden verschillende gitaarversterkers verkrijgbaar. Ieder met zijn voor- en nadelen en eigenschappen.

Ik kan mij voorstellen dat je totaal niet weet welke gitaarversterker je moet kopen.

Om je te helpen met het kiesproces heb ik voor jou een lijstje gemaakt met de beste gitaarversterkers op de markt voor de beginnende gitarist.

 

Fender Frontman 10G

Als je een goedkope, compacte gitaarversterker zoekt waarmee je direct mee aan de slag kan gaan dan is de Fender Frontman 10G de ideale gitaarversterker voor jou.

Fender Frontman 10g

Deze compacte versterker heeft de klassieke Fender uitstraling en is beschikbaar voor een hele mooie prijs.

Door de simpelheid van de bediening is het heel gemakkelijk om de juiste toon te produceren. Ideaal dus voor de beginnende gitarist die zich vooral bezig wilt houden met het leren van gitaar.

Met de twee kanalen beschikt de gitaarversterker over een clean en een distortion kanaal.

Via de aux ingang kan je met bijvoorbeeld je telefoon al je favoriete nummers mee te spelen. En als je s´avonds toch het liefst geen overlast wilt veroorzaken kan je altijd nog gebruik maken van de hoofdtelefoon ingang.

Wil je meer weten over deze versterker? Lees dan mijn review.

Blackstar LT-ECHO 10w

Als je wat meer geld te besteden hebt dan is de Blackstar LT-ECHO 10w zeker te overwegen.

gitaarversterker kopen

Deze versterker heeft een ISF regelaar waardoor je heel gemakkelijk een mix tussen Britse en Amerikaanse sounds kan maken.

Ook heeft deze versterker een ingebouwd delay effect die naar hartenlust naar eigen smaak ingesteld kan worden.

Net zoals bij de Fender Frontman 10G is er een aux en hoofdtelefoon aansluiting beschikbaar.

Blackstar FLY 3

Zoek je een wat kleinere, compacte gitaarversterker die je overal mee naartoe kan nemen? Dan is de Blackstar Fly 3 echt iets voor jou.

gitaarversterker kopen

De Blackstar Fly 3 is namelijk een mini gitaarversterker met de afmetingen van 18,0 x 12,0 x 14,0 cm en een gewicht van maar 900 gram!

Deze compacte oefenversterker is heel geschikt voor diverse situaties. Hij is klein genoeg om op een bureau neer te zetten of in een tas mee te nemen.

Omdat hij zoals op een adapter en batterijen werkt, kan je hem overal meenemen om te jammen. Ook ideaal dus voor vakantie.

Met slechts vijf knoppen is de Blackstar Fly 3 heel makkelijk te bedienen. Dankzij de ISF knop kan je gemakkelijk tussen de Amerikaanse en Britse sounds kiezen.

Ook is er op deze versterker een aux en hoofdtelefoon aansluiting aanwezig.

Marshall Code 25

Zoek je een heel uitgebreide versterker met meer dan 20 effecten waarmee je honderden verschillende klanken mee kan maken? Dan is de Marshall Code 25 echt een aanrader.

gitaarversterker kopen

De Marshall Code 25 zit namelijk helemaal volgestopt met klassieke Marshall klanken. Daarnaast zijn er 24 effecten beschikbaar waarvan je er 5 tegelijkertijd gebruikt kan worden. Als je nu niet de gewenste sounds kan produceren dan weet ik het ook niet meer.

Door de 10 inch speaker is de versterker heel compact en kan deze gemakkelijk meegenomen worden naar oefensessies en optredens.

Wat deze versterker extra bijzonder maakt is dat je je telefoon aan de versterker kan verbinden via Bluetooth. Je kan vervolgens een speciale app downloaden om je versterker vanaf afstand in te stellen.

Geef een reactie